skön dag

oj den här dagen var ganska soft. försov mig så när jag kom till skolan hade vi kulturvecka så skulle på föreläsning om afrika och bara lyssna sen lite slöjd och sen lunch och sen en till föreläsning om typ flyktbarn? och sen tillbaka så gjorde jag ett prov och blev klar vid 2 så fick sluta så fick sluta en timme innan vad jag egentligen skulle sluta så jag kände mig fett PRO för att dom andra fick sluta vid 3 OCH INTE JAG LALALALALA!!! snart är sista HELVECKAN klarad!  har typ ungenting att jobba med nu i skolan har gjort det jag ska och ingen ide att ge mig något nytt eftersom vi inte har så länge kvar :) jag är duktig! jag är duktigare än förut jag har verkligen kämpat häcken av mig nu.

inte långt kvar!

INTE LÅNGT KVAR TILL DEN RIKTIGA SOMMAREN! SOMMARLOVET!!
ge mig min födelsedag ge mig sommar ge mig sommarlov ge mig åland ge mig värme ge mig  sol ge mig viktminsking ge mig snygg bikinikropp ge mig brun hy ge mig ett fint utseende ge mig mera tatueringar ge mig den bästa sommaren någonsin!!
ge tillbaka mina piercingar som jag hade i sommras!!

det rullar på bra!

har inte vägt mig på SKIT länge och sist vägde jag 52/53. och nyss när jag vägde mig vägde jag 51! det rullar på bra nu. fast jag tror det är min medicin som jag tar nu som gör så jag år ner lite i vikt. och det stog att det kunde bli så på pappret man får med. blev glad att se att jag har gått ner pytte lite till! för jag ville verkligen inte se att ja har gått upp xO. så det kändes iaf bra! just nu sitter jag och letar efter frisyrer jag kan ha på bal/middagen, skolavslutningen. går VERKLIGEN inte bra.. och jag har skit tråkigt har kollat på The walking dead idag också. GRYMT bra serie! har bara 3 avsnitt kvar ;'( buhuuu..
saknar mina blåa toppar. snart blir det babylila!! vill att tiden kan gå fortare så jag kan göra de!

måndag

dålig dag. har varit hemma från skolan för jag har tjejvärk veckan.. haft skit ont och shit. värdelös dag men imorgon ska jag gå till skolan för det är alltid första dagen som är värst för mig. 

söndag 27/5

nu är det inte långt kvar till skolavslutningen denna vecka som kommer nu är SISTA HELVECKAN!! så nästa vecka går jag i skolan måndag, tisdag LEDIG på ONSDAG, går i skolan på torsdag fram till klockan 11 bara ;) sen LEDIG PÅ FREDAG OCH då är det min födelsedag och storebror min tar studenten och sen blir det helg och på måndagen ska jag och klassen till skansen och dagen efter är det skolavslutning!! vet inte vad mer jag ska skriva.. jo jag har solat idag och kollat på jätte många avsnitt av serien The walking dead GRYMT BRA!

SOLIG FREDAG!!

satt ute och solade idag i skolan och så är sommarkläderna på!! fast det är jävligt varmt..
linne och mina dip dye shorts!! när jag ser mina shorts blir jag GRYMT sugen på att göra mitt hår nu!! ska göra dip dye med BABYLILA i håret. LÄNGTAR. kommer väl efter skolavslutningen för det kommer nog inte passa in på min klänning med lila hår :(... men min lila hårfärg står på bänken bakom mig och väntar på mig!!
jag älskar mina skor, fast har inte haft dom så mycket:(

Torsdag

har inte skrivit på ett tag för jag har haft lov och knappt inte varit hemma igår hade vi 9;orna på min skola cabaré! det var väldigt kul! och var väldigt trött idag så jag tog lite extra sovmorgon märkte jag när jag vaknade, men ska begära mig till skolan nu!  en bild på dagens jag också

..

nu är jag irriterad... fick hem mitt löshår idag och den är jätte mörk och ser lite gul aktig ut :s och den var mycket ljusare på bilden där dom visar folk som har använt löshåret... FUCK RAPUNZEL!

skolan

hejhej sitter i skolan. det typ spöregnar och är i skolan. sitter och ska hitta fakta om rudyard kipling.. skit kul nä. idag hoppas jag på att mitt löshår ska komma! är 100% säker på det! sen så ska jag kanske vidare på födelsedagskalas! detta väder.. fuck vädret. FUCK REGN! :(


måndag

det är måndags kväll och klockan är 21:42 nu när jag börjar skriva detta. ytterligare en helg har gått och det var tivoli i stan var där med några :)
sen hem och mys, idag i skolan hade vi elevensval och övade på cabaren. jag hoppade av danserna för vi har så lite tid kvar och  vi har inte ens övat ett skit och uppvisningen är om två veckor och eftersom ja har valt bort idrott i skolan av vissa anledningar som också har med dans att göra så blir det jobbigt för mig.. så sen satte jag mig och arbetade men då insåg jag att mina två VÄRSTA LÄRARE var där ine så då var det ju bara till att strypa sig själv..
_____________________________________________________________________________________________
jag och Mamma beställde nyss löshår. TACK UNDERBARA MAMMA<3!
får det på onsdag om jag kan gissa ut rätt ;)
#613 LJUSBLOND CLIP ON SET HAIR EXTENSIONS 50cm (110g)
Jag älskar er, ni är min luft.
___________________________________________________________________________________
ett oförglömligt minne<3

saknaden sprider sig och blir större, större än vad du anar

dålig uppdatering igen! :D men nu passar jag på att skriva lite eftersom ja kommer senare till skolan istället för jag har tjejverkar i magen :).
har haft lån helg också! och valborg var grym förutom lite senare på kvällen menmen. det var trevligt så länge de varade! och min morfar tyckte jag såg ut som Marilyn Monroe med mitt korta blonda hår och vågigt haha. hur som helst ska börja göra mig redo för skolan :) ska beställa löshår idag eller imorgon om mor kommer ihåg de och om jag också kommer ihåg ;)
passar på att lägga ut en bild hur jag ser ut idag
och sen en RANDOM bild innan jag gjorde ljust hår :D

RSS 2.0