uppdatering

sry dålig uppdatering. har inte tänkt på det så mycket och inte haft tid!
ikväll har jag och ammanda min storebrors tjej varit duktiga vi har varit på jysk och köpt rullgardiner till mig och pontus och sen till öb och handla hårfärg och ostbågar, cola, hårinpackning, sen till stan och fika och sen till selma och köpte sommar skor till mig! sen vidare till coop och handla mat. när vi kom hem tog vi en promenad till ICA och bara snacka skit ;) sen när vi kom hem så lagade vi fruktsallad och plockat ur diskmaskinen och plockat in!! nu sitter vi med hårfärg i håret och säger inte än vad jag gör! :D skriver senare.. jag har suttit i en bäbisgunga idag också utan några problem! kände mig liten för engångs skull.
_____________________________________________________________________________________________
har inte skrivit än vad jag köpte i London ska försöka komma på allt jag köpte
6st lösögonfransar, 4 var vanliga tjocka, 1 som var röd och en som gick lite snett med diamanter
2 mascaror
1 foundation och concealer borste som var skrikrosa
1 concealer
leggings och tröja från dropdead!
2 par skor
en vit och lila hårfärg
2 jeans
3 shorts
en ny pyjamas tröja
tändare
3par england strumpor
2 linnen med lite indian grejer som hänger
1 par leggings med hål och nät
3 magtröjor typ
3 par trosor
2 bandeu BHar
en skolavslutnings klänning
jätte många toffsar i glada färger
tror jag har skrivit allt är inte säker men de var allt jag fick upp i hjärnan och jag är ganska glömsk X)

London

Kom fram till London igår jag och mamma har shoppat jätte mycket och ikväll var vi på musikal på Michael Jackson jag fick skäll av någon cp som jobbade där... Nu är klockan här 01.54 och hemma i svensk tid 02.54 så sverige ligger en imme före London. Jag kan inte sova och är på skit dåligt humör.. Hejdå imorgon ska vi shoppa mer

aj

klart att jag ska vara ett andra handsval.. och just av dig

inspiration

581282_282564305161572_270169636401039_662859_2017630789_n_large
380036_280028375376625_126214224091375_830204_827537360_n_large
292161_310539499017756_222149754523398_743417_278888233_n_large
Tumblr_m0ka6bpp2h1qgun92o1_500_large
Tumblr_m24b5oflly1rpgkyro1_500_large
Tumblr_m2a7gehg1d1r0ulhao1_500_large

some die young

It´s hard to forget someone who gave you so much to remember

Min nya kvällsmys outfit/pyjamas

kan väl vara lite härligt med myskläder på kvällarna att gå runt i så här är min nya! :)
älskart yber skön ju.
____________________________________________________________________________________________
hade redovisning igår på denna plansch som jag har gjort själv om konstnären Joakim pirinen och berättade lite om honom :)
hann inte göra så mycket för hade så lite tid på mig och hade FÖR stort papper. det var mega stort. men har målat med vattenfärg och ritat closeup och min lilla mini fot nere i bilden :) godnatt

Du är inte värd mina tårar

true story

gaah

nu är jag svin trött och det har vart en meningslös dag.. en värdelös dag.. åker till London på lördag inte så taggad just nu men kommer nog bli kul ändå. fast tänker inte åka om jag är sjuk! för det här är 3e gången jag är sjuk på ca 1 månad..

why do you raise my hopes?

har inte plats för falska människor i mitt liv, att ta droger och shit före en människa är det fulaste någonsinn, den som ens har sånt i sitt liv kan försvinna ur mitt liv. har inte plats för såna fittor i mitt hjärta. folk som dissar kan också försvinna ur mitt liv. jag vill bara skrika ut HUR JÄVLA ARG OCH LEDSEN JAG ÄR! nästan så att jag skulle kunna döda någon, jag skulle kunna slå en tills döds
jag är inte lycklig någonstans längre
_____________________________________________________________________________________________
nu har jag fått anti depresiv medicin och hoppas jag mår bättre för annars avlider jag fan -.-
Horror13_large
Tumblr_lxnq64zp5o1r340cso1_1280_large
Tumblr_lywv2zuvaa1rnt7a8o1_500_large
Tumblr_m1u1sn4unf1qlhy7fo1_1280_large
Tumblr_m2b19n9rlt1r89og8o1_500_large
Tumblr_m2a6fnht1h1roorquo1_500_large

feel so close

tid finns allt för en idiot, dom bränner dig de älskar dig
Tumblr_m2dlkaewvm1rtwuo9o1_500_large

frågor utan svar..

jag vet inte om vi var på riktigt eller på låtsas.
himmel blå ge mig ett svar.

onsdag

wtf vadå tsunami/skalv i thailand. fan va hemskt att det ska hända igen, men än har det inte varit någon våg iaf vad jag vet. bara några jordskalv men typ att dom varnar för våg för plattorna hade blivit knas som förra gången 2004. vad hemskt att vara med om sånt.
_____________________________________________________________________
nu är det bara 2 skoldagar kvar sen är det helg! me rly likes!

regnig dag

nervositeten kidnappar mig varje dag. det finns ingenting som går upp. jag försöker fokusera på något bra men jag har blivit för svag i kroppen, själen,hjärtat, livet. vet inte vad jag vill  längre.. jag orkar ingenting. alla mina fel är som ett mönster så jag stänger in mig på rummet, jag når botten idag. allt äter upp mig från insidan, allt förstör mig.
1430236-12-1330281603206_large
Tumblr_lwxchsegy41r8jrj8o1_500_large_large
Tumblr_lu6395cmh21qbfyb5o1_500_large_large
Img1439729233_large

!!

jag är en arg chey just nu...
så jag tänkte lugna ner mig lite genom att gå ut och ha kul med min saknade vän Anton och min Sofia:)

nu är jag så ensam

Du förstör mig men ändå är jag kvar här

sommar tider/minnen med mina saknade vänner

saknar mina tösar och tiderna. det var fan en bra tid med er.det var underbart<3

arg'!

sitter och kollar skolavslutnings och balklänning. HITTAR JU INTE ETT SKIT! blir fan sur snart. tittat i flera timmar och i flera dagar nästan.. inget som faller mig i smaken.'
jag tror jag saknar mina dreads... satsa på vita dreads tills sommaren kanske? :D

jag skulle kunna

jag skulle kunna skriva nästan en hel bibel om mitt liv och om mina känslor, tankar. och det jag lever med varje dag.
men jag börjar om till ruta 1. jag har alltid varit en tjej som alltid mått bra varit glad inget gått fel och inget stog i vägen ingen kunde stoppa mig, jag var så nöjd, DET VAR VEKRLIGEN JAG. såg fram emot att vakna på mornarna och hade alltid ett RIKTIGT smile på läpparna men så för drygt 4 år sedan på en vinter vände allt i mitt liv jag knyter nävarna varje dag för att kämpa mig fram i dom hära åren har jag gjort det men för ett tag sedan gav jag upp och orkar inte mer. jag lever med dåliga känslor, tankar varje dag tankar och känslor som gör så att jag mår skit dåligt och inte vill leva. känns som om jag blev psyk, jag blev rädd för mig själv och är det fortfarande. jag tog ut allt på självskadebetende och det fick mig att må bättre för stunden men sen var samma känslor tillbaka, jag grät varje dag, jag gråter fortfarande varje dag nästan. i vissa perioder kan jag ha svårt för mat. kan gå jätte länge utan att vara hungrig, jag gråter varje dag för att jag ser ut som jag gör, jag trivs inte med mig själv jag har komplex för hela mig den hära känslan lever jag med VARJE dag, blir ledsen varje gång jag ser mig i spegeln, jag är rädd för mig själv. allt jag vill är att vara och bli perfekt. alla mina känslor gör mig rädd för allt jag mår dåligt till varje ställe jag går till, jag mår dåligt av att vara i en stor folkmassa jag mår dåligt av att gå till skolan för jag har så hård press på mig för att klara allting, för skolan har jag gett upp men kämpade skiten av mig ett tag. jag vågar inte göra någonting. innan allt hände vågade jag allt jag kunde gå vart som helst och vara den gladaste människan och inte känna någon press eller ångest men den positiva tjejen är försvunnen jag kämpar att få tillbaka henne i mitt liv och strypa alla mina känslor och tankar och sparka ut den onda tjejen i mig, men det är inte lätt som folk tror. jag ser glad ut men är jag verkligen det? ingen vet. bara jag. jag lever med ett FEJK smile.
jag har så många frågor utan svar för det var just jag som skulle få må såhär. jag har gjort mycket dumma saker i mitt liv för att jag har mått så kasst. jag är inte nöjd med mig själv. även fast någon säger att jag är perfekt.. jag tar inte in det för jag vet själv att jag inte är det. jag har problem med mig själv, ingen kan hjälpa mig fast vi har försökt ingen förstår. jag säger jag mår bra men det är en lögn. det är skit svårt att prata om det men det är lätt att skriva av sig när man sitter ensam och övergiven. jag är som ett stort frågetecken bland allt. min kropp säger att jag måste bli smal och min hjärna säger onda saker men mitt hjärta har ingen talan.

mina mål

mina mål med tatueringar är:
ett mumin troll på ett rosa moln
skriva storebror
massa figurer och skit på fingrarna
en blomma för mormor
________________________________________________________
och innan jag växer upp och är i tonårs åren ska jag ha färgat lite pastell färger i håret, lila, rosa, blå! :D
HIHIHI busig jag är, och har jätte tråkigt, väntar på att fia ska svara för jag ska träffa henne så medans håller jag på och smyckar mig lite med min lilla egna stil, ooh i miss it! typ inte den här helgen som kommer men nästa åker jag till London.. vet inte om jag vill för jag har drömt mardrömmar om att planet ska krasha...:(:(:(:(:(...
men om jag lever så ska jag shoppa som ett as. och köpa galna grejer :)

till ett helvette jag är på vandring

varför gråter livet när döden alltid ler åt mig.
panik i kroppen jag duger inte som jag är.

hlu

idag vaknade jag brevid min älskling, gjort det hela lovet. tröttnar aldrig på att vakna brevid min älskade! vi har chillat och ätit sallad. mamma och pappa åkte till bjursås igår och kom hem idag så vi sov hos mig ensama och storebror sov hos sin tjej i fjärdhundra. vi gick till morfar nu ikväll och åt glass och gick hem vid 10 nu sitter vi är och har ställt upp både hans och min dator på mitt skrivbord och töntar oss. funderar på att gå ut och hämta chips och cola. enormt jävla sugen!!
X_3de5e37b_large
Tumblr_m1vs20amkp1qcbrdao1_1280_large
Tumblr_m26fzannsz1rp4e81o1_500_large

chillar

Hej hemmetsnya pärla! nu ska du och jag ta en dejt med neonljuset som du blinkar i vattnet innan min älskling kommer ;)
dock syns inte neonet så bra för det måste vara mörkt för att kunna synas bra!
finns alla olika möjliga färger

mys

nu har typ halva lovet gått och jag har varit med älskling hela tiden, och gått i lovskola 1 dag. och hunnit blivit sjuk igen.. samma som förra gången fast har ont i båda öronen och båda halsmandlarna är svullna som as.. och det blir jobbigt att andas då och får jätte mycket slemm som täpper till som jag inte får ut :(

RSS 2.0