jag bara försöker men får inget svar

försöker hålla huvudet högt, det går i inte ens en sekund och lika snabbt faller det ner flera tusen meter ner i mörker. bara jag som blir sviken, bara jag som får känna denna känslan. snälla jag orkar inte.

vill prata med någon för att få mig glad för en liten liten pytteliten stund, men nej nu när jag tänker efter finns det ingen sann människa man kan vända sig till, VERKLIGEN INGEN jag kan lita på. det finns ingen.. därför jag inte gillar människor längre, alla är fittor ingen är sann, någon som är sann för mig är någon som förstår och aldrig skulle dissa eller svika, och verkligen tar åt sig av det jag säger och när den gör fel, den som ber på sina bara knän i regn om man bara blir en gnista besviken, men... INGEN sån finns det, aldrig fått uppleva denna känslan att någon kan bry sig.
fittliv, fittfolk, fitta på ALLT!
jag tänker inte existera för någon längre, eller ens för mig själv.
gör det som känns bäst för mig, och inte för någon annan, ska sluta bry mig, ska inte bry mig om en enda jävel, så mycket jag gjort och bara fått skit tillbaks,
någonting jag önskar mest av allt är att jag var precis nyfödd då man inte visste någonting och inte förstog om man blev sviken eller sårad, då man inte hade någon, bara familj.
Medusa.. nästa steg åka till coop och köpa hårfärg eller blekning, har inte bestämt mig än.
så jag kanske kan få lite bättre humör istället för att sitta och vänta på saker och ting som ändå aldrig sker.
Medusa.. nästa steg åka till coop och köpa hårfärg eller blekning, har inte bestämt mig än.

Huehuehue

Snodde mammas iPad och har kul på den ;)))))))) fast går dock inte att lägga ut bilder från ipaden till bloggen, why not?:(

min dipdye

nästa steg bli vitt hår med ljuslila toppar! :)

kirrat dipdye CHECK!

sådär med ungefär samma färg(MÖRKBLÅTT) fast HAR INTE GJORT
I LUGGEN..
so crazy snyggt. kommer bild imorgon på mitt

;'(

känner mig så misshandlad :'( har typ åkt på något skit i örat mamma och pappa tror det är orininflamation, har varit sjuk i 5 dagar nu och har haft jätte ont i örat. och igår gjorde jag ju klar min tatuering, elvis tog i lite för väl så mitt ben är jätte svullet och jag kan inte gå.. jag haltar :( fml just nu, bara gråter och gråter för att jag har så ont i örat och benet..grät igårkväll och inatt och hela morgon nu. det här är hopplöst.
jag och älskling hade ett halvår IGÅR 26-07-2011 så vi ska fira det idag med att gå ut och äta. jag får stå på mig med mina smärtor. så igår när vi hade våran dag fick  jag ligga och lida i 2 timmar med tatueringen, aldrig haft sån här smärta för en tatuering... aldrig ska jag fylla i en tatuering med färg om jag ska göra någon. för det kändes som att nålarna hade en klo som satt fast ine i huden och bara drog så det kändes som om han skulle dra av min hud... :( kramade sönder älskling för det kändes så jävligt..
idag ska jag få hem min CBR ring, och läppsmycke, och 14tunnel och 18tunnel. ska gå ut till brevlådan och kolla om dom har kommit men tror inte dom brukar komma såhär tidigt?

mmmm..

uuuuu har legat i sängen hela dagen. eller... gjort det hela veckan men,, imorgon ska jag iaf försöka gå till skolan och klockan 4 ska jag fortsätta på min tattuering, den dära fjärilen på vaden. måste typ göra om det jag redan gjort för linjerna ser förjäkliga ut...

älsklingshörnan

har gjort en älsklingshörna :D
det är älskling och jag i tavlan och så har jag gjortdet lite gulligt runtom med flytandeljus i vatten och karamellfärg och sådär :)
på mitt nattbord brevid sängen så jag kan ligga och kolla när jag ska somna och när jag vaknar
tycker älskling är fett sweet på sin bild för han går i 7an där (a)
jag älskar dig otroligt min älskling <3

arå

imrgon ska jag beställa tunnlar och pluggar.
nu är jag uppe i 18mm i örat, riktigt galet faktist! :D

min inspiration.


...,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,..

har precis haft i en inpackning av silverschampoo i mitt hår och fick faktist en cool färg, och ricinoljan tycker jag också har hjälp lite och jag har haft den i en vecka:) score! :D
nu ska jag gå och dansa och bränna lite fett. nu ska jag ta tag i mig själv och göra något åt saken med mig själv!! :D ( kommer typ lyckas i en vecka sen kommer jag inte orka...)

.

sitter hemma hos mitt hjärta men han spelar sitt fucking wow.. så jag sitter vid min data och skapar gamla minnen med gamla låtar,. ska strax gå och lägga mig får se om tim kan vara snäll och gå och lägga sig när jag vill eller om han tänker vara uppe hela natten som han brukar för att han sitter och spelar....vilket han inte gjorde förut:(...
imorgn kommer WILMA hem till mig:D
och imorgon eller i övermorgon FÅR JAG TRÄFFA MIN MOSTER JOHANNA från göteborg! fett överlycklig ;D har inte träffat henne på ett tag...

lite shopping

var med mamma på stan och handlade lite, på JC var det halva REA priset :O så jag passade på lite jag köpte leggings med dragkedja IBAK och kortare leggings som går till knäna som jag ska ha i sommar och så köpte jag typ 3 - 4 tröjor och en fin guldig grej som man kunde sätta på tröjan med ;P, det blev fetans billigt så det nästan blev chockande.. och sen 2 bhar på lindex .
jag är irriterande och jag vet inte vad jag är.,..
fuckfuckfuck
vet inte om jag ska fortsätta mot vitt hår eller lite naturligt blont som jag hade på denna bild? :(

.

jag lever med mina minnen och sår som ingen kan se.

ansökan check!

har ansökt om körkort tillstånd ! :D ohohohohohoh längtar tills jag får övningsköra.
du gör mitt hjärta helt. jag kan inte beskriva hur mycket jag älskar dig min kille.
utan dig är jag ingenting för du är mitt liv. jag är svag utan dig vid min sida. jag älskar att vakna och somna brevid dig, att se dig på mornarna är det bästa jag vet det gör min dag så bra, att se dig på kvällarna gör min natt så god och skön. du är min egna stjärna, mitt egna hjärta BARA MIN.
jag har världens underbaraste pojkvän! jag är så lycklig med dig jag blir så lycklig bara av att se dig, allt inom mig väcks upp till något stort när jag bara tänker på dig. det går inte en sekund i mitt huvud utan dig. du äär min själ, mitt liv, min värld. jag är glad att jag har JUST dig! <3
bara för att jag älskar dig mer än något annat  !

ajajajjaaaaaaaaaaaaklöö

helgen har då spenderats med min lover. och idag så åkte jag hem och sen träffade jag sofia kom hem för inte så länge sedan, och nu sitte rjag med ricin olja i håret, tydligen så får man längre hår ungefär 4cm på 2 veckor, värt ett försök eftersom jag vill ha långt hår ;) och så äter jag flingor och dricker juice och chillar till musik och försöker vara glad.
jag saknar dig grymt mycket och mera för varje jävla dag som går utan dig. vet att du fortfarande finns kvar för det känns så, även fast du kanske inte gör det så kan jag fortfarande inte inse att är borta.
du är mitt liv, jag lever för dig min älskade mormor<3


tidsfördriv

hade jätte tråkigt så jag fräschade upp örat och fyllde på det lite ;)
det hålet allra högst upp med vit pärla tog jag för ca.4 dagar sedan och den  andra silvriga pärlan under som är lite blodigt tog jag nyss :D
har tagit dom alldeles själv hemma när jag har haft tråkigt :)
fått blowout igen på örat så har 1cm nu i örat bara :( ska snart töja upp till 16igen och sen vidare till 18 funderar jag ;)
två inlägg på en dag! aplåd till mig?
snart blire till att bleka håret vitt har hittat en vitblekning yaoo! :D

..

tårar rinner ner, mitt hjärta fylls av sår
den känslan är kvar som jag haft sen jag var liten
jag har växt upp med ett hjärta utan bitar
jag har stått ensam i mörker
är fast i detta fängelse där jag bor kan inte dra därifrån
alla jag har litat på har krossat mig totalt och aldrig riktigt pratat ärligt jag har levt i lögner
var riktigt nere i en djup depression men det hände ett mirakel inom mig som gav mig hopp om framtiden men alla krossar en så man kommer till ruta ett..
jag är tillbaka i helvettet men vågar inte säga till någon. orkar inte ha det så här.
jag är  barnet utan ansikte, själ och ord.
kan inte rensa mig själv från detta virus trårar rinner sakta på min kind
försöker sudda bort allt men det håller sig kvar
ljuset mörknar, ett tyst farväl
tittar upp mot himelen hoppas på ett stjärnfall
jag ser ett och önskar att det aldrig hade kommit tillbaka och jag vill vara fri
men det går inte i uppfyllelse.
fast där jag står nu, utan svar, utan ord, utan min själ, utan ett helt liv
jag har kämpat så hårt med det här men det går inte
min plåga min rädsla är något som aldrig försvinner verkar det som
jag ber till dig varje dag gud om att få det perfekt
men jag är förevigt kvar i det här
jag försöker leva mina dagar som vanligt men det går inte
nu är det inte tårar längre nu är det gråt
inom mig så finns det så mycket gråt som inte har kommit ut än
stå ut med denna smärta
springer i mörkret och vill hitta ut men det verkar aldrig ta stopp
jag ligger här hjälplös och söker efter lycka och ett liv
mina tankar och känslor brottas jag med varje dag för att få bort allt men dom vinner jag förlorar.
förvirrad fllicka osm inte vet vad hon ska göra med sitt liv'
jag kan inte hålla huvudet högt längre

<3

cp jag har blitt...
har börjat typ älskat twilight... lite efter jag är med det men det är sjukt.. nu ska jag äta jordgubbs fil och krypa ner i sängen med tre timmars tittande på twilight.
muppida asso.

gaash

sitter hemma hos älskling meeen har yber tråkigt för han ligger och sover, han skulle sova i 30minuter men har nu sovit i 1timme och 30min -.- och jag kan inte göra nååågonting... :(

blondie Queen.

nu är jag långhöörig och blond på real! ;)
ny bild på mitt hår
Tack Elin för löshåret det var riktigt bra! :D <3

yiah

äntligen har jag blont hår igen! ;) jag förstörde det ju men now I'M BACK!!!!!

RSS 2.0