funderar på att göra

ombre fast med rött! :D vad tycker ni, skulle det passa?

Audrey kitching


Audrey kitching


SLUT på bloggpaus

haft en liten bloggpaus, har mått som ett as, grinat i flera dagar och mått allmänt skit dåligt, rättare sagt DEPRIMERAD! men nu är jag tillbaka! och förresten ni som hade kommenterat att jag hade gjort fina naglar och att ni också ville ha ni kan gärna kontakta mig i PM på facebook om ni är intresserade som sagt jag tar bara 200. skulle vara kul! den här veckan: tränat varje dag förutom igår, har tränat bort all ilska. känner att min träning börjar ta nu eftersom jag tränar ungefär minst 4 dagar i veckan, I'M HAPPY HAPPY... Och nu ÄLSKAR jag att gå till skolan iallafall när jag ska vara uppe på IA för de är så härliga folk och så himla mysigt där uppe :) haha ganska Retard inlägg men vet faktiskt inte vad sjutton jag ska skriva har inte gjort så mycket speciellt. I lördags var lilla Neo hemma hos mig. jag älskar den lilla killen han är så sjukt söt och snäll, kan skriva lite om träningen: började träna i mitten på Januari ungefär när jag kom hem från Egypten för jag hade sån komplex för mig själv hade gått upp ca 10kilo under 5 månader då när jag slutade skolan och bara va hemma.. så hade sån sjukt ångest och vågade aldrig väga mig men när jag gjorde de kröp jag ihop på golvet och grina för jag såg alla kilon som hade satt sig på mig det var DÅ jag bestämde mig för att börja träna och jag vill faktiskt inte gå ner i vikt jag vill bli smalare genom att träna och INTE BANTA som jag gjorde förr då jag vägde 52/51 kilo då svälte jag mig. nu vill jag bygga muskler men samtidigt bli smal utan att tappa massa vikt! sen januari har mina armar ökad 4cm i muskelmassa och de börjar synas lite att jag tränar och jag tar 105 kilo på benen och gör situps tills jag nästan kräks.hahha.. och tränar med min egna vikt och hantlar och massa mer. Och går dessutom på danspass varje tisdag också och efter 1 timmes danspass så blir det in på gymmet, jag mår så bra efter ett hårt träningspass och hård träning på gymmet för jag ger verkligen ALLT jag har! så jag rekomenderar INTE att banta eller svälta sig ni ser hur de gick för mig gick upp 10 kilo fast jag bara ''svälte'' mig 7 kilo. Fast då hade jag dock en dålig period men nu är maten typ min bästavän.. jag har bestämt mit för att bli PT när jag blir stor och bli lite bodybuilder inte EXTREMT men lite de ska ju synnas att man har muskler :)

drar till idre idag

första veckan i skolan avklarad! chill schema jag har jag är ledig onsdagar, Fredagar eftersom jag redan är behörig och repeterar uppgifter för jag känner mig hjärntvättat efter månaderna hemma:) de är två olika hus jag går i ett kallas IM de ligger mere vid skolan där läser jag ämen pch andra stället jag är på heter IA de ligger mer upp mot standär har jag inga lektioner där är de chill, spela kort och slappa och göra roliga grejer, uppe på IA just nu på skoldagarna jag är där håller jag på att trycka en tröja:) som de ska stå PANDA DA PANDA på som jag ska ta med i sommar till peace eftersom jag ska se dom där när dom sjunger och har sig! igår i skolan gick vi i IA och bowlade, fyfan va kul det va:D redan börja känna massa awesome people där, har så jävla kul där. men tyvär tappade jag tre naglar när vi bowla så har precis gjort nya på dom tre fingrarna, haha.. åker till idre vid 4 sen också!

https://cdn2.cdnme.se/2552666/6-3/pic_51372dbce087c34bab36ee56.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/2552666/6-3/pic_51372e0f9606ee3c9abc3008.jpg" class="image">


Nytt i nagel förådet

Köpte 100 nya nageltippar till mitt acrylics gelépack idag, efter övningar på mig själv ett antal gånger och igår börja jag på mamma, och vill gärna öva på andra också. Tar 200kr och på salonger kostar de ca 800, har saker som vissa på salonger brukar använda så de är inga billiga gelé grejer:) kontakta om intresse här under är naglar jag gjort på mig själv. PS är ju inte lika bra som dom på salonger men jag gör mitt bästa jag kan och har fått fina resultat hittills


min stora enorma te kopp

ser inte så stor ut på bilden men i verkligheten dåå ja.. var i västerås idag så köpte jag denna kopp och en fin svart spegel, mobilskal, borste, tränings byxor och tröja :)


Jag pallar inte att bara se på längre

Att jag har så mycket HAT inom mig som jag aldrig får ut helt riktigt. Att se på som ett fån att någon annan människa har tagit över min plats i ditt liv för mig .så jävla förkrossad känsla, jag vill bara gråta varje sekund när jag tänker på det eller ser, att orden "bästavän", "du&jag genom allt", "vi mot världen", "Du är världens bästa" OSV som jag fått höra i runt 10 år.. Men att någon annan får dom orden nu gör att mitt liv går isär. JAG SPRICKER! Utan dig är jag knappt inte ens ett litet gruskorn. Men nu är jag mindre än det.. Jag är så svag av att se på det här! JAG VILL INTE DE HÄR LÄNGRE. Och enligt både dig och mig skulle vi bara ha varandra som bästavän, men nu finns inte jag längre


RSS 2.0