Nu är väskorna klara och snart åker vi till båten och vidare till åland ;D


Klockan är nu 1, borde sova för ska upp vid 9 imorgon och gratta min storebror som blir 19år! Så det blir lite släkt och fika imorgon måste även tvätta kläder inför lördag då vi drar till åland;D läääääängtar!


Nöjd chey:)

Var och små shoppa lite med mor idag jag köpte en skrikrosa bh med diamanter och en leopard bh med rosa spets och ett par spets trosor och ett gult linne och ett rosa och vita shorts och strumpr som var jätte söta :) bra helg nya saker plus mitt löshår jag fick igår och lösögonfransarna på köpet och nu ska jag fixa naglarna;) känner att jag har skämtbort mig själv och senare ska jag mamma och pappa åka och äta på chopchop muuummmsii:) kram!

Målet inför imorgon

Mitt mål imorgon är att köpa en skrikrosa bh med diamanter och en korsett med lejopardmönster och lösnaglar och kläder ;) 
 

Tjockare hår

Nu har jag tjockare hår. Beställde mera löshår i förrigår och fick hem det nyss så jag har duschat det och haft i silverschampoo för att få min exakta färg :) så nu har jag 14 löshårs trenser i håret och fick lösögonfransar på köpet;) och innan jag drar till åland ska jag sixa till utväxten och limma in löshåret ;) ska försöka få ner mamma till stan för jag behöver köpa lite grejer:) jag har yber tråkigt för mitt hjärta är i gotland och kommer hem på tisdag och sov hos min vän sofia inatt men kom hem vid 12 på dagen idag för honskulle iväg så nu får kag sitta och hålla på med mitt hår hela dagen och imorgon kanske jag ska till västerås och shoppa lite;)

Dålig uppdatering..

Beställde mera löshår igår så det kommer väl imorgon hoppas jag :) har inte skrivit på en vecka för jag har varit ute och fiskat och badat i ängsö och åkt till kalkstensbrottet och badat.och nästa helg åker vi till åland, måste börja packa snart och innan det ska jag limma in löshår jag ska ha 14 trenser i håret.. Det jag har nu och sen de jag beställde igår för jag vill ha fylligt hår och lite volym;) jag valde mellan en dermal anchor piercing eller löshår var skit svårt. Men tillslut blev de löshår

RSS 2.0