Mör dag



Lång dag

Vaknade tidigt typ kanske 5  eller halv 6... Så det känns som om dagen varit SKIT lång men imorgon är det midsommar och då skulle min mormor ha fyllt 68år, jag saknar dig mega mycket :"( min andr midsommar utan dig och andra högtider..ndet känns väldigt jobbigt för att det var du som gjorde allt bra!     Här kommer en bättre bild på mitt hår 

Dexter

Sitter och kollar på dexter, en skit bra serie ! Det har inte hänt så mycket nu på den första veckan av sommarlovet, jag har färgat pastell lila toppar. Snart bär det av till åland med den bästa jag har aldrig längtat så såhär mycket!

Sommarlov

I tisdags gick jag på sommarlov. Och jag slutade 9an jag grät faktiskt inte var mest glad men på bal/middagen grät jag. Hur som helst är den andra dagen på sommarlovet nu. Dagen innan skolavslutningen (i måndags) satt nag på akuten för jag fick en ny medicin men den tålde inte jag så det blev kaos och fick en ny igår och allergi tabletter. Det har inte ännu varit något höjdar väder än... Tråkigt nog och just nu har jag skit tråkigt :)

Lördag

Igår (fredag 8juni ) fyllde jag år och min storebror tog studenten. Jag fick 1600kr, rakhyvel, rakgele, presentkort på jc och hm, och en vågtång, och en vit ipad och rosa gummiskal till ipaden! Sitter just nu och bloggar från ipaden :) och idag är jag skit trött.. Fattar inte varför, hade mycket gäster igår och fick träffa min nya kusinbarn som var skit gullig och liten liten puttinutti :)

TISDAG

det här har varit en BRA DAG fast inte imorse då var jag skit orolig att jag inte skulle få godkänt i matte men efter lunchen satt jag och jobbade matte och min lärare gick ner till min klassföreståndare och visade vad jag hade gjort och då kom Kerstin och fredrik ( mina favorit lärare ) upp och satt sig på varsin sida om mig och sa att jag hade fått godkänt i matte!! ÖVERLYCKLIG och igår fick jag godkänt i engelska och svenska i vintras SÅ NU ÄR JAG BEHÖRIG TILL GYMNASIET!! :D idag på lunchen så var vi i studion och käkade på Arena med fredrik! :D jätte mysigt och roligt och imorgon har jag lov ska bli fett skönt OCH PÅ FREDAG FYLLER JAG 16! LÄNGTAR! :d

måndag

varit i skolan idag rätt så chill dag! fick reda på att jag var godkänd i engelska nu! :D bara matten som saknas har bara lite kvar... svenskan klarade jag i vintras! skulle slutat halv 4 idag men slutade halv 2 ! två timmar tidigare STOLT chey som är skit glad för de! :D IDAG FYLLER PAPPA 42 ÅR!  ska fika och farfar och anette kommer :) och imorgon är det tisdag och de är som en liten fredag för på onsdag är jag ledig! :D och på fredag fyller jag år och min storebror tar studenten så grattis på OSS! har faktiskt ingen aning om vad jag vill ha fast jag vill ha en Ipad eller Iphone och en vågtång fast pappa vill inte köpa iphone till mig för jag bara har sönder alla mina mobiler? DET GÖR JAG INTE ALLS, har haft sönder en bara och en annan som min kompis förstörde..
så här ser jag ut idag! :D

RSS 2.0