börjar skolan igen

på måndag kommer jag tillbaka till skolan av att va hemma i snart 5 månader :( ska bli skönt tröttnade lite på att vara hemma men de är ju skönt men vill ut igen. hoppas de funkar nu då att komma tillbaka:)


min nya kärlek


min favorit tröja


in my mind, in my head, this is where we all came from

jag är ett stort jävla frågetecken.. vad jag än gör och tänker så blir allt fel. vet inte om jag pallar ha de såhär länge. DE ÄR FÖR JOBBIGT. jag vill vara fri. jag får bara skit, jag kan inte göra ett skit längre, jag känner mig som en jävla docka som är psykiskt instängd...

godaste chokladen <3


mobilen spräckt... check..

satt på mig skorna så böjde mig ner så åkte mobilen ur fickan fast på en matta.. och boom baksidan sprack..jag har tyr idag.. är sjuk också så var hos husläkarn och dom sa att jag hade virus i halsmandel och att de fanns risk för köttelfeber, yey -.- kan inte träna på FLERA dagar!! TYPISKT NÄR JAG HITTAT NÅGOT JAG TYCKER OM?!? så nu kom tim med en ros och choklad och två nagellack och magnum glass åt mig :) lite bättre iaf men ändå FUCK THIS DAY...


Tisdag 12 Februari

De gick inte att blogg igår.. Försökte publicera ett inlägg tre gånger men de gick inte.. Idag är jag sjuk.. Its sucks. Så de blir sängen hela dagen mår som en påse skit.. De är bara lite mindre än 4 månader kvar tills jag fyller 17, har börja kolla på vad jag vill ha tror de blir insättning av nail hair på någon salong tror jag att jag vill ha :D skriver mer sen för hittils har jag inte gjort ett skit idag..


snabbt inlägg

ska iväg och gymma strax! den här helgen har jag faktiskt varit barnvakt åt lilla Neo, de gick så lätt att lägga honom men vällingen på sidan på en lite högre kudde så låg han och drack ur den och somna fort och vaknade inte till någongång så kom hem vid 23:30 igår. älskar den lillplutten! ;* ska föresten börja skolan igen efter lovet som kommer nästa vecka, känner mig så folksjuk så vill börja plugga igen fast kan inte hoppa in i linjen jag gick i så får börja i något som kallas ''IA'' fast har dock behörighet i alla ämnen men vill plugga mer matte så jag blir ett mattesnille ;) och kan kanske söka in på en bättre linje tills nästa år. Måste bestämma mig för vilken linje INNAN FREDAG för då ska alla sökningar vara klara ;oo GAAH måste tänka förfullt nu! Och jag taggar förfullt inför sommaren då jag och Sofia åker till Borlänge på ''Peace&Love'' :D ååååååh! Nej nu ska jag rulla iväg till gymmet :)

tragus

pierca tragus idag!:)


Söndag 3/2


RSS 2.0