nygaddad!

inte helt klar än. jag klarade inte av att köra hela för jag hade inte ätit något bara frukost imorse så jag skakade jätte mycket i benen, det är kvar är att den ska fyllas i och skuggas stjärnor på vissa ställen runtom!
super nöjd hittills iallafall! :D
GO IDA!!!

.


Lägger mig ner ett slag,
släpper allt jag hållt inom mig.
Låter tårarna rinna för jag orkar inte
hålla emot längre.
Inte lycklig såhär.
om tårar vore guld så vore jag miljonär
allt i mitt liv är en som en mardröm
så du kliver in i mitt liv på egen risk.
ordet ''bry sig'' finns fan inte
visste det redan från början
vad har jag gjort för att förtjäna det här.
besvikelse kan sätta sina spår långt in i hjärtat på mig
känslan av att tappa hoppet och falla ner till botten
trodde orden men kunde inte tro
jag önskar att det här inte hade existerats.
alla vill till himelen men vissa vill dit
även fast man inte har levt livet klart.



..

fett arg dampcutdamp fett arg...
i julklapp fick jag: mascara till håret, örhängen 2500kr i handen ,1500kr i presentkort på gina, 600kr i presentkort på jc, smink, ögonfransböjare, hårgrejer, skissgrejer, en ring, nagellack, presentkort på naglar på salong.
och idag på mellandags rean köpte jag en ny piercing till navelnför 130kr, massa kläder på 1200kr på gina och kilklack skor för 400kr., sen hittade jag inte så mkt mera jag ville ha..
omplanerad kväll, ingen myskväll med tim eftersom han dissa mig för en fest... så ska ha filmkväll med min underbara fia <3

julafton imorgon

kvällen innan julafton spenderades med mina underbaraste vänner, Angelia, Jian, Sofia och lite med marcus. dagen började med att jag vakna brevid hjärtat mitt och sen kom mor och far och hämtade mig så åkte vi upp till stan så jag köpte julklapp åt Tim och sen käkade vi sallad. sen åkte vi hem och då julstädade jag HELA MITT RUM!!!! det sliter på krafterna yao.. sen gick jag ut och mötte sofia och marcus så gick vi till ica och då köpte jag juice till Angelica så drog vi upp till henne fast då gick marcus hem, så då fortsatte jag och sofia traska upp dit. så kollade vi på julbingolotto med angelicas familj sen gick vi till Jian och var med han och hans morbror fast hans morbror var lite off när vi kom in till Jian och sen började det närma sig att gå hem och då traskade vi hemåt och kom hem nyss och har lagt julklappar under granen! :D och nu sitter jag här och jag vet inte vad jag ska göra.. jag ska fortsätta skriva på min bok och sen gå och lägga mig!
kramisar till er!
julafton imorgon jag önskar mig en tatuering! det står PRIO ETT på önskelistan!!!!!
dagens låt:
Den svenska björnstammen – Svalkar vinden

JULLOV!!!

slutade skolan 10 i 1 för det var julavslutning, och hela förmiddagen pysslade jag och gjorde julkort till mina bästa lärare, Liselotte, Fredrik, Kerstin, Bettan. dom blev jätte glada! :D
och vi hade lunch i typ 1h 30min så den var ju chill. sen när klockan var halv 1 så skulle vi samlas för betygen och ta farväl av Anton som flyttar och byter skola, jag är nöjdare över mina betyg sen skolavslutningen i 8an iaf., nu har jag bara engång kvar med betygen sen sommarlov! sen när vi slutade kramade jag om mina kära vänner och sa hejdå! sen var jag så lat så jag tog bussen hem (a) då gick jag och duschade och nu sitter jag här med nykokta makaroner och ska äta eftersom det var GRÖT i skolan idag.. usch..
sen kommer älskling till mig och sover med mig inatt!
JULLOV NU FYFITTA VA SKÖÖÖNT!

G'night

julavslutning imorn tagga!

ååhåhååååååå....

Hååååå vad jag vill att min bruna fula färg ska gå ut håret så jag kan få mitt ljusahår tillbaka...
eftersom det inte var mening att det skulle bli mörkt hår men.. FUCK MITT HÅR..
ska ta och beställa nytt löshår, har hittat ett jag ska beställa får se om jag gör det nu efter jag duschat eller imorgon.

har fortfarande funderingar på babyrosa hår, skulle gjort det nu på jullovet mennnnnnnnnnnn förstörde jun mitt hår så det blir nog när jag fått tillräckligt med ljushår igen,

helgen har spenderats med älskling och imorgon är det skola, fett chill har bara 2 riktiga skoldagar KVAR (måndag&tisdag) och på onsdag är det julavslutning och då ska vi få våra betyg.. och pyssla och slutar SENAST kl.13.00 fast om vi skulle ha kortare lunch fick vi sluta innan kl.13.00 ;) LÄNGTAR TILL ONSDAG!

och på torsdag fyller min kusin Wilma 6år, och på lördag är det ju JULAFTON! jag önskar mig en tatuering av mor och far, hoppas jag får det! =) annars blir jag sur.....

nu ska jag falla mig in till duschen och få bort lite färg i håret, kramis IDUR

llite halvful bild jag hittade :)



,

Hitta killen som kallar dig vacker istället för het, som ringer tillbaka om du lägger på luren, killen som håller sig vaken bara för att kunna se på dig när du sover. Vänta på killen som kysser dig i pannan, killen som vill visa dig för hela världen även om du har luffiga kläder på dig. Killen som håller dig i handen framför hans vänner, han som alltid påminner dig om hur mycket han bryr sig och hur lycklig han är för att han har dig.





.

vissa killar vill ändra hela dig, den rätta killen vill bara ändra en sak - ditt efternamn

känner att jag har varit lite OFF

fett mör, sjuk, hostar jätte MÖR... :( FML, livet går fan inge bra nu asssooo..
skriver om helgen för jag vet inte vad jag ska skriva om..
fredas gick jag i skolan sen kom älskling hem till mig sen så drog vi hem till honom och sen på bio på den dära nya twilight (stavas?) filmen, den var faktist rätt bra även fast jag inte tycker om dom filmerna, sen när vi kom hem vare sleeptime hos mitt hjärta, sen på lördagen så åkte vi hem till hans mormor och käka sen hem till mig för min nya släkt skulle komma hem till mig :) fast jag somnade tidigt typ vid 11 och älskling låg vaken ett tag tror jag :(.. sen igår (söndag) så chillade vi sen gick vi till Arena och käka pizza och då kom steph och emil (= och gick vi hem och sen kom emil hem till mig så chillade vi ett tag sen åkte vi och hämtade johan och vickan och drog till Donken och man kan ju alltid ha kul att smälla ballonger med cigg x).. sen skjutsade emil hem mig och tim så vilade vi.
idag kom jag till skolan typ klockan 11 för jag var hemma innan och lät min medicin värka , och vi hade lucia övning för nästa tisdag har vi luciatåg alla 9or på vår skola. och sen efter drog jag hem och vilade för jag är fett trött och sen typ vid halv 8 kom älskling hem till mig och vilade med mig, och jag har pluggat hemma för första gången på FETT länge, stolt. ( fast jag läste bara 4 sidor)  nyss åkte min kärlek hem, och nu ska jag öva lite på sångtexterna till lucian och sen sova,
snart jullov!!! :D längtar som TUSAN, den 21december.
JAG SAKNAR MITT BLONDA HÅR JAG HADE FÖR 2 VECKOR SEN! :'(     SPANSKSOL BLEKT HÅR.

RSS 2.0